Boxing Influencers – part 1

Geplaatst: 16 februari 2019 in boksen

Gisteren was dan eindelijk het moment daar dat de ‘influencers’ (mij beïnvloeden ze niet, geloof ik) het tegen elkaar op gingen nemen.

Ik ben een groot voorstander van dit soort evenementen: iedereen mag voelen hoe het is om de ring te betreden. Niemand wordt gedwongen, de tegenstander wordt met zorg gekozen.

Ik ben al redelijk lang betrokken bij dit project (niet in de organisatie maar als fotograaf, natuurlijk. Ik mocht de allereerste voorpubliciteits foto’s maken en de fighter-portretten. De wedstrijden heb ik ook gefotografeerd maar die foto’s gaan eerst naar de organisatie.

Steven ‘Brabo’ vs Kaz Vibes: wat een partij! 2 echte sporters, toffe kerels, aardige gasten. Steven sprong veel en zijn trainer riep nog dat ie niet zo hoog moest springen. Op een onbewaakt moment zakte zijn dekking, knal voor z’n kop en daar ging Steven: in de touwen, tegen het canvas. Was zelfs nog even spannend of hij weer op zou staan en ik zag bij Kaz de gemengde gevoelens: iedereen wil winnen op KO maar niemand wil dat z;’n tegenstander echt wat overkomt. Top partij, mooie knockout, echte sportieve mannen.

Ouassima vs Zwanetta : van te voren zou ik mijn geld op Ouassima hebben gezet. Naarmate het event dichterbij kwam, zag ik dat ook Zwanetta goeie kans maakte. Ze hebben allebei goed gebokst. Als Ouassima de winst had gekregen had ik het ook geloofd. Toffe wijven!

Joey Bravo vs Ezkimo: Joey duidelijke winnaar. Ezkimo wilde nog een ronde. Ja, mooie boel!! Hij had in de eerste gewoon moeten beginnen met boksen. Joey mag wel op een cursus anger managment. dat geruzie buiten de ring de hele tijd 😛

Ismail Ilgun vs Hanwe: dat hanwe een aardige jongen is, dat weet iedereen. Maar Ismail heeft laten zien dat ook hij toch een goeie gast is. Sportief gevochten, geen gedoe voor of achteraf. Winst was, mede door 8 tellen voor Ismael, voor Hanwe. Had ook andersom kunnen zijn.

Alex vs Niels : de temptation Island rivalen hebben het uitgevochten. Hoewel beide zeer gespierd (de een nog ies meer dan de ander) konden ze geen van beide erg goed boksen. Die spieren hebben maar één doel: groot zijn. Mooi hoor maar niet zo functioneel. Ik weet niet of Niels heel erg nerveus was of wat dan ook, hij deed niets in het begin. Heeft later nog wel een klap kunnen uitdelen maar ook als hij wel was doorgegaan na die 8 tellen had Alex met overmacht gewonnen. Niels wil een rematch. Ik zou er niet aan beginnen. Na afloop van de wedstrijd zocht Alex nog toenadering maar dat lukt niet helemaal.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s