Ben Bril Memorial 2018

Geplaatst: 13 oktober 2018 in boksen

Maandag 15 oktober gaat het weer los in Carré. Er staan een paar mooie prof-partijen op het programma. Ik mis er ook wel wat: in ieder geval had ik Rafael Harutjunjan heel erg graag willen zien boksen.

Hoe dan ook: de Grote Prijs van Amsterdam vind ik altijd een top toernooi en ik verheug me er natuurlijk op hoe Poulino zich weert tegen Kanters.

Verder ben ik heel benieuwd hoe Bryan Nisia het gaat opnemen tegen Steve Suppan. Steve was al met pensioen gegaan maar heeft toch de handschoenen weer opgepakt: hij wordt veel gevraagd en kan het boksen niet laten. Begrijpelijk. Zelf zei hij bij de persconferentie dat hij is gevraagd omdat hij veel mensen meeneemt, veel publiek.

Bryan heeft een andere motivatie om de ring in te stappen:

Ik ken Bryan ook al een tijd via de Haagse Directe, zijn vroegere club. Erg aardig, eigenwijs, een tikje arrogant misschien maar vooral ook een getalenteerde, slimme bokser. Snelle reflexen en een strakke stoot.

Suppan is een bokser volgens het boekje: goeie dekking, mooie aanvallen. Ik durf op geen van beide mijn zakgeld in te zetten 😉

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s