White Collar Boxing bij Mesa Sports

Geplaatst: 30 maart 2014 in boksen

Ringspeaker

Gisteren, zaterdag 29 maart, was het eerste White Collar Boxing event. Jose Medina van Mesa Sports had zijn prachtige sportschool ter beschikking gesteld om de witte boorden tegen elkaar in de ring te laten treden. Hoewel sommigen pas kort boksen, waren de wedstrijden verrassend leuk om naar te kijken.

Later vandaag maar waarschijnlijker morgen, zet ik foto’s online. Het licht was bijzonder slecht, en ik ben heel wat gewend 😉

Ondertussen: ik ben bezig (hard bezig) met mijn tweede fotoboek over boksen. Actie actie en actie-foto’s. Knallen en beuken: honderden. Als je het boek helemaal bekijkt, heb je het gevoel dat je een wedstrijd gebokst hebt. Uitputtend maar iets om nooit meer te vergeten.

Voor dat boek heb ik geld nodig. Véél geld. Ik heb al mijn fondsen al in de fotografie zelf gestoken dus ik zoek sponsors voor dit boek. Dat kan bijvoorbeeld door middel van de aankoop van een fine-art print (gesigneerd, zeer beperkte oplage), gewoon sponsoren zonder tegenprestatie of een logo en naamsvermelding in het boek.

Over de aankoop van de foto’s: stuur me een mailtje dan kan ik je meer vertellen: BOKSEN IS KUNST!

piek@piek.tv

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s