Archief…

Geplaatst: 6 februari 2014 in boksen, Seconds Out - Faces of Boxing

Omdat ik toch echt een tweede fotoboek over boksen wil maken, blader ik op ieder vrij moment door mijn archief van boksfoto’s. Behalve dat het er héél véél zijn, zitten er ook veel mooie bij. Ik zou nog wel 3 boeken kunnen vullen.

Mijn plan is om van iedere wedstrijd-avond waar ik ooit ben geweest, minimaal één foto in het boek te doen. Het wordt dus een dik boek. Met héél veel verschillende boksers uit het hele land er in.

In november van 2014 ben ik 5 jaar intensief bezig met het fotograferen van boksen. Ik heb veel geleerd: over fotografie én over boksen.

Ik kom al vroeg foto’s tegen van Peter Mullenberg, Stephen Danyo. Ook Marichelle de Jong zie ik al lang. Rafik Harutjunjan, Somay Bilal, Gian-carlo Liesdek… en veel meer boksers die verder zijn gegaan na hun amateur-tijd.

Over een tijdje moet ik toch weer over de financiering gaan nadenken. Ik ben dit keer van plan om éérst het geld bij elkaar te hebben en dan pas kosten te gaan maken (afgezien van mijn tijd natuurlijk, die krijg ik bij het boksen nooit betaald 😉 )

Dus: ga er maar vast over nadenken of en hoe jullie dit project kunnen gaan steunen. want zonder steun, komt het boek er niet! En misschien is dat ook wel goed dan… Nou ja… niet echt natuurlijk 🙂

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s