Nog een fotoboek?!

Geplaatst: 9 december 2013 in Geen categorie

Terwijl jullie geduldig wachten op de foto’s van de finales, wil ik iets met jullie delen: ik overweeg een 2e fotoboek over boksen uit te brengen. Heel anders dan het eerste. Het eerste was echt een kunstboek. Een poëtische benadering van het boksen vanuit een kunstzinnig concept 😉

SECONDS OUT - Faces of Boxing Ik ben er nog steeds heel erg blij en trots op. Ik denk dat het een mooi en uniek boek over boksen is.

Het volgende boek dat ik wil maken moet desalniettemin heel anders worden. Een klein maar dik boekje met alleen maar actie-foto’s: knallen, beuken, uithalen, spanning, stress en sensatie. Dat je na het doorbladeren het gevoel hebt dat je zelf net uit de ring stapt.

Ik heb de laatste jaren zo ongelooflijk veel foto’s gemaakt en nu boksen de mannen zonder kap: ik kan dus nog heel veel mooie foto’s maken.

Ik ga dit keer NIET de uitdaging aan om alle namen weer bij de foto’s te zoeken: ik maakte mijn eerste wedstrijdfoto’s al in 2009. Ik geloof alleen niet dat die goed genoeg waren om in een boek te komen…

Afijn, kijk ook eens op www.piek.cc om te zien wat ik nog meer doe.

(Oja: dit keer ga ik het boek pas echt maken als ik het geld echt heb: het vorige heeft me veel geld en vooral stress daarover gekost 😉 )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s