Bijkomende dingen…

Geplaatst: 14 juli 2013 in Geen categorie

In 2009 ging ik voor het eerst naar een boksavond om te fotograferen. Februari 2010 ging ik voor de 2e keer en ntoen voor het eerst met het idee dat ik er meer uit moest gaan halen. Wat ik met de foto’s zou gaan doen, daar had ik nog geen enkel idee van. Het was in Zwartewaal. Ik heb die avond al een aantal leuke mensen ontmoet maar mijn aanwezigheid aan de ring werd nog argwanend bekeken. Ik mocht niets van de scheidsrechter. Ik moest me vooral heel onopvallend gedragen. Dat heeft nog wel even geduurd. In Apeldoorn, een maand later, heb ik de hele avond met niemand gesproken. Dat kan ik me nog wel herinneren (ik voelde me erg ongemakkelijk) maar ik kan het me niet meer voorstellen. Ik heb zoveel leuke en aardige mensen ontmoet sindsdien.

Naomi en Guus Precies een week geleden was ik als fotograaf aanwezig bij een bruiloft van 2 van die mensen die ik bij het boksen ontmoette. Guus en Naomi gingen trouwen. Een fotograaf en een boks-ster. Dat kan niet beter, dus ik nam de klus natuurlijk aan. Dat zijn van die mooie dingen die dan op je pad komen.

Net als de klus die ik komende week heb: vanwege mijn fotoboek ben ik bij een aantal mensen (weer) in beeld gekomen als goede fotograaf. Komende week zit ik in Zuid Frankrijk om een serie foto’s te maken voor een groot vakantie-bedrijf. Het is daar 30gr en zonnig. En ik mag de komende tijd nog 2x naar Frankrijk om meer foto’s te maken. Hard werken én genieten. Daar houd ik van.

Advertenties
reacties
  1. Hans de jong schreef:

    Zo gaat dat. Als je onder de mensen ( boksers ) ben,dan kom je vanzelf van alles op je pad. Waar je ook ben je komt dan altijd wel een bekende tegen. Blijf je binnen dan ontmoet je geen hond. Wij zijn erg blij dat jij ons wereldje bent binnengelopen !!!! Gr hans

  2. Naomi schreef:

    En dankbaar dat je de klus aan hebt willen nemen Piek!!! xx Naomi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s